Loading...

Ο Θεός ως ο από αιώνων Πατέρας

Μ.Ε.Ι. (Gr. Εν. Joh.) ΙΙΙ/225 (6-9) (Ο Κύριος στον Μουρέλ):

Μέσα στο Πνεύμα μου είμαι ο από αιώνων Πατέρας σας. Αλλά μέσα σ’ αυτή εδώ τη σάρκα, είμαι ακόμα για σας σαν ένας Νυμφίος – και όλοι εσείς γίνεσθε οι αγαπημένες μου νύμφες όταν δεχτείτε το Λόγο Μου και τον πιστέψετε βαθιά και ζωντανά στην καρδιά σας. Και μάλιστα με τέτοιο τρόπο, που να γνωρίζετε πως Εγώ είμαι αυτός που σας έχουν υποσχεθεί πως θα έρθει σε σας, για να σώσει τους ανθρώπους από την παλιά αμαρτία -το γέννημα της κόλασης- και να σας ανοίξει το δρόμο για την αιώνια ζωή και την απόκτηση της Θείας Πατρότητας.

Αλήθεια σας λέγω: Αυτός που πιστεύει σε μένα και κρατά πραγματικά το λόγο, είναι μέσα μου σαν μια ουράνια νύμφη και Εγώ μέσα του σαν ο αληθινός Νυμφίος της αιώνιας ζωής! Όποιος όμως βρίσκεται μέσα Μου και Εγώ μέσα του, ούτε θα δει, ούτε θα νιώσει, αλλά ούτε και θα γευθεί ποτέ πια το θά­νατο!

Αυτός που Με πιστεύει, Με αγαπά και γι’ αυτό ακριβώς ε­φαρμόζει τις εύκολες εντολές Μου από αγνή Αγάπη, είναι εκείνος που Με αναγνωρίζει σαν Πατέρα του μέσα στο πλή­ρες Φως της καρδιάς του! Και σ’ αυτόν θα έρχομαι παντοτινά και θα φανερώνω τον εαυτό Μου. Αυτός θα διδάσκεται και θα καθοδηγείται πάντα από Μένα και Εγώ θα δώσω στη θέλησή του τη Δύναμη που χρειάζεται, για να τον υπακούουν σε ώρα πραγματικής ανάγκης όλα τα στοιχεία της φύσης!

Στον κόσμο αυτό οι δικοί Μου δεν θα γιορτάσουν κανένα φανταχτερό θρίαμβο. Γιατί δεν είναι όλοι οι άνθρωποι του κόσμου τούτου παιδιά δικά Μου αλλά παιδιά του άρχοντα του ψεύδους, της νύχτας και του σκότους. Αυτοί δεν αγα­πούν το Φως Μου και δεν θα αγαπήσουν ούτε και εκείνους που θα θελήσουν να τους προσφέρουν το Φως αυτό. Αλλά ας μην στενοχωριούνται γι’ αυτό οι άνθρωποι, γιατί έχω φυλάξει γι’ αυτούς στο Βασίλειό μου τον πραγματικό τους Θρίαμβο!

2017-11-04T21:39:32+00:00