Loading...

3. ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ;

(Αρ. 9025-1.8.1965)

Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό σε σας που έχετε προσφερθεί να Με υπηρετήσετε, διότι τα τελευταία γεγονότα θα είναι τόσο δραματικά, ώστε δεν μπορείτε να μείνετε σε άγνοια, ιδιαίτερα μάλιστα, εφόσον θέλω μέσα από το στόμα σας να μιλήσω σε όλους τους άλλους ανθρώπους.

Γι’ αυτό πρέπει να ξέρετε επίσης ότι αρκεί μια πολύ μικρή αφορμή για να ξεκινήσει μια καταστροφή, η οποία αρχικά μπορεί να φαίνεται καθαρά εγκόσμια. Αυτή θα αποτελέσει όμως το σημάδι για τη φυσική καταστροφή που θα επακολουθήσει, την οποία βέβαια δεν προκαλεί η ανθρώπινη θέληση. Ωστόσο είναι αποτέλεσμα της ανθρώπινης θέλησης, από την άποψη ότι εκείνη είναι που θα πυροδοτήσει ένα παγκόσμιο ολοκαύτωμα, το οποίο μόνο η Θέλησή Μου θα μπορεί να τερματίσει.

Κι επειδή η ανθρωπότητα πάντα δίνει σημασία μόνο σε όσα συμβαίνουν στον κόσμο, θα πρέπει να συμβεί κάτι που να τους είναι ανεξήγητο… Θα πρέπει το βλέμμα των υλιστών ανθρώπων να στραφεί αναγκαστικά στην επέμβασή Μου και όλες οι ανθρώπινες προθέσεις θα πρέπει να παραμερισθούν εν όψει του γεγονότος ότι στο σύμπαν προετοιμάζεται κάτι το οποίο μπορεί να πλήξει τελικά τους πάντες… Έτσι, θα πρέπει να μάθουν να φοβούνται το Θεό και όχι τους ανθρώπινους εχθρούς τους… Και άσχετα αν ο καθένας θέλει να πιστεύει σ’ ένα θεό ή όχι, ωστόσο αυτό το γεγονός στο κοσμικό διάστημα, αποτελεί μεγαλύτερη απειλή από το παγκόσμιο ολοκαύτωμα, το οποίο τώρα περνάει σε δεύτερη μοίρα. Διότι τώρα είναι η πνευματική στάση του καθενός απέναντι στο Δημιουργό και Συντηρητή των πάντων που αποφασίζει εάν η φυσική καταστροφή θα έχει συνέπειες και ποιες…

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, αυτό το γεγονός πλησιάζει με τεράστια ταχύτητα. Ελάχιστος χρόνος μόνο σας απομένει και εσείς που το γνωρίζετε, θα πρέπει να επιστήσετε την προσοχή του κάθε συνανθρώπου σας χωριστά σε αυτά που τον περιμένουν, ακόμη και αν δεν σας πιστέψουν, ωστόσο τα ίδια τα γεγονότα θα σας επαληθεύσουν… διότι παράλληλα πλησιάζει και το τέλος πιο κοντά… αυτή η φυσική καταστροφή είναι το τελευταίο προμήνυμα, αλλά ποιος θα το λάβει σοβαρά υπ’ όψιν του;

Οι άνθρωποι θα το δουν μόνο σαν μια φυσική καταστροφή, χωρίς να μπορούν να το συνδυάσουν με την πνευματική κατάσταση της ανθρωπότητας… εκτός από τους λίγους εκείνους, που το πνεύμα τους έχει αφυπνισθεί, οι οποίοι όμως δεν θα εισακούονται και θα προειδοποιούν μάταια για το τέλος της έσχατης εποχής, προς το οποίο πηγαίνουν οι άνθρωποι αναπόφευκτα.

Μην αγνοείτε τα σημάδια που βλέπετε, διότι όλα αυτά σας υπενθυμίζουν ότι ζείτε στην τελευταία εποχή. Και αναλογισθείτε ότι λίγος καιρός σας μένει πλέον, κατά τον οποίο πρέπει να πάρετε την απόφαση να στραφείτε προς Εμένα, που μπορώ να σας σώσω από κάθε κίνδυνο και θα το κάνω… ή να στραφείτε ξανά προς τον αντίμαχο Μου, ο οποίος θέλει να σας καταστρέψει πάλι για αμέτρητα μακρύ διάστημα. Δεν μπορείτε να γνωρίζετε εκ των προτέρων ποια μέρα και ώρα θα συμβεί, επειδή δεν πρέπει να επηρεασθεί η ελεύθερη θέλησή σας, αλλά μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι δεν έχετε πια πολύ χρόνο.

Αλλά αυτό το γεγονός παγκόσμιων διαστάσεων θα αγγίξει όλους σας, καθθότι δίνετε λίγη μόνο προσοχή σε αυτά που σας λέω Εγώ… Θα σας παραλύσει πέφτοντας με τεράστια σφοδρότητα επάνω σας, έτσι που δεν θα ξέρετε πως να προφυλαχθείτε… Ωστόσο ακούστε αυτό τουλάχιστον, ότι δηλαδή μόνο Εγώ μπορώ να σας προσφέρω προστασία, ότι θα πρέπει να καταφύγετε σ’ Εμένα για να οδηγηθείτε μέσα από όλους τους κινδύνους που θ’ απειλούν το σώμα και την ψυχή σας. Κι ας αναγνωρίσετε τουλάχιστον αυτό το ένα και μοναδικό πράγμα, ότι δηλαδή δρα μια ανώτερη Δύναμη και ότι θα πρέπει να επικαλεσθείτε αυτή την ανώτερη Δύναμη, διότι διαφορετικά δεν έχετε καμία ελπίδα σωτηρίας. Γιατί ο αντίμαχός Μου θα χρησιμοποιήσει άλλη μια φορά κάθε δύναμη προκειμένου να σας φέρει υπό το κράτος του. Κι όποιος στο λίγο διάστημα που μεσολαβεί ως το τέλος δεν επιλέξει Εμένα, θα φυλακισθεί μέσα στην ύλη και θα χρειασθεί να διανύσει ξανά τον ατέλειωτο δρόμο που περνάει μέσα από τις κτίσεις της νέας γης…

Αμήν

ΕΠ. ΕΠ.ΑΝ «ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ;»

www. η προφητείασήμερα.gr

Πώς μπορούν να διδαχθούν οι άθεοι;

«… Η δυστυχία της σημερινής εποχής οδηγεί μεν ορισμένους να βρουν πάλι τον Θεό, όμως πολύ περισσότεροι χάνουν εντελώς την πίστη τους. Και αυτό οφείλεται στην άγνοια, επειδή δεν έχουν επίγνωση του πραγματικού σκοπού της επίγειας ζωής. Ωστόσο ευθύνονται οι ίδιοι για την άγνοιά τους, για το λόγο ότι περνούν τη ζωή τους άσκοπα χωρίς αγάπη, δεδομένου ότι η θέλησή τους έχει πάρει λάθος κατεύθυνση, ούτως ώστε δεν αξιοποιούν σωστά τη δύναμη που τους δίνεται για να ζήσουν, με άλλα λόγια να προσφέροτυν υπηρεσίες αγάπης στο συνάνθρωπό τους. Γιατί τότε θα τους δίδασκε το πνεύμα τους από το εσωτερικό τους, η νοοτροπία τους θα ήταν σωστή, αφού θα τους υποδεικνυόταν νοερά μέσω των σκέψεων τους ποιος είναι ο πραγματικός προορισμός τους. Έτσι θα συνειδητοποιούσαν επίσης τη γενική δυστυχία που οφείλεται στην έλλειψη αγάπης.

Οι λανθασμένες σκέψεις που του υποβάλλουν σκοτεινές δυνάμεις κάνουν τον άθεο άνθρωπο να σκληραίνει διαρκώς περισσότερο. Παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχει άλλος τρόπος βοήθειας από την υπόδειξη ότι έχει πάρει λάθος δρόμο στη ζωή του. Μπορεί κάποιος να του μιλήσει για τις συνέπειες αυτού του λάθους τόσο για τον ίδιο και για την ψυχή του όσο και για όλη την ανθρωπότητα και την επίγεια μοίρα της, καθόσον είναι της ίδιας νοοτροπίας με αυτόν.

Το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να του επισημάνει αυτές τις συνέπειες. Έτσι μπορεί ο άθεος να αναγνωρίσει την αλήθεια, ιδίως μάλιστα όταν συμβούν στη Γη τα προαναγγελθέντα γεγονότα. Ως αποτέλεσμα μπορεί να βρει τότε μια εξήγηση για τα μεγάλα δεινά που βασανίζουν τη Γη, ούτως ώστε να στρέψει τους συλλογισμούς του στις επισημάνσεις που άκουσε.

Αυτή είναι η μοναδική δυνατότητα να του επισημάνει κάποιος το επερχόμενο

γεγονός τεραστίων διαστάσεων.

Και παρ’ όλα αυτά ένας άθεος έχει τη δυνατότητα να βρει μία φυσική εξήγηση, εάν είναι εντελώς άκαμπτος στη συλλογιστική του.

Αλλά με τη βία δεν μπορούν να οδηγηθούν στη σωστή κατεύθυνση οι λανθασμένες πεποιθήσεις του. Γιατί από τη θέλησή του πρέπει να εξαρτηθεί το αν θα συνδυάσει τα επερχόμενα γεγονότα με μία θεότητα που τα κατευθύνει.

Τα μεγάλα δεινά που θα προκύψουν από την αφύσικη επέμβαση του Θεού στη φύση της δημιουργίας μπορεί να οδηγήσουν στην πίστη στον Θεό. Υπάρχει όμως επίσης η δυνατότητα όλα αυτά να αφήσουν αναίσθητο τον άνθρωπο που έχει απομακρυνθεί τελείως από το Δημιουργό. Τότε δεν υπάρχει καμία άλλη δυνατότητα να οδηγηθεί στην επίγνωση.

Για έναν τέτοιον άνθρωπο η παρούσα περίοδος της Γης είναι χαμένη και έτσι πρέπει να αρχίσει πάλι από την αρχή σε μία νέα λυτρωτική περίοδο της ανθρωπότητας. Με άλλα λόγια είναι τόσο μακριά από τον Θεό, που πρέπει να επαναλάβει άλλη μία φορά την πορεία εξέλιξης μέσα στα φυσικά βασίλεια. Η θέλησή του, την οποία κατεύθυνε στραβά όσο ήταν ελεύθερη, πρέπει να δεσμευτεί εκ νέου, για το λόγο ότι διαφορετικά γι’ αυτόν δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα να βρει τη λύτρωση».

Μπέρτα Ντούντε

Αρ. 2743 17-5-1943

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΥΛΛΗΠΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;

«Είδα τότε το Αρνίο ν’ ανοίγει την έκτη σφραγίδα. Και έγινε σει­σμός μεγάλος, ο ήλιος έγινε μαύρος σαν πένθιμο ρούχο, και η σε­λήνη όλη κόκκινη σαν το αίμα και οι αστέρες του ουρανού έπεσαν στη γη σαν τα σύκα που πέφτουν από τη συκιά όταν τη σείει δυνα­τός άνεμος και ο ουρανός χάθηκε όπως τυλίγεται το κυλινδρικό χει­ρόγραφο και τα βουνά και τα νησιά όλα κουνήθηκαν από τη θέση τους».

Αποκάλυψη του Ιωάννη 6, 12-14

* * *

Τις πιο ακριβείς και εκτεταμένες προφητείες για την επέμβαση του Θεού η οποία θα σημαίνει μια τεράστια φυσική καταστροφή σε όλο τον πλανήτη, τις βρίσκουμε στην «προφήτισσα της τελευταίας εποχής», την Μπέρτα Ντούντε. Και συγκεκριμένα, η Μπέρτα Ντούντε προφητεύει λεπτομερώς για όλες τις φάσεις αυτής της φυσικής καταστροφής, από τα προειδοποιητικά σημεία που θα προηγηθούν ως την εξέλιξή της και τα επακόλουθά της. Ακολουθούν αποσπάσμα­τα από σχετικές προφητείες:

«Πριν από κάθε φυσική καταστροφή προηγούνται διάφορα μι­κρότερα φυσικά φαινόμενα τα οποία διευκολύνουν τους ανθρώπους (στο να αναθεωρήσουν τον τρόπο που σκέπτονται).

…Λίγος καιρός απομένει και πολλά μέρη της γης θα μεταβληθούν σε σωρούς ερειπίων».

* * *

«Έναν ολόκληρο χρόνο πριν η γη θα πλήττεται από κάθε είδους συμφορές ώστε να αποστραφούν οι άνθρωποι τον κόσμο και να στραφούν προς τον αληθινό τους στόχο, να πιστέψουν και να αναζητήσουν τον Θεό».

* * *

«Θα έρθει η εποχή που θα επικρατήσει μεγάλη ξηρασία στη γη, όπου μόνο εδώ και εκεί θα αργορέει κάποια πηγή και η ανθρωπότη­τα θα βρίσκεται μπροστά στο θάνατο από δίψα».

«Και θα έρθει η ώρα που όλοι, φτωχοί και πλούσιοι, γέροι και νέοι, υψηλά και χαμηλά ιστάμενοι, θα συνειδητοποιήσουν ποια ήταν η δύναμη που εξέφραζαν οι ισχυροί του κόσμου, ενώ πόσο υγιής ή­ταν αντίθετα η σκέψη εκείνων που αρνήθηκαν να εξαπατηθούν από τα φαινόμενα.

Και όταν έρθει αυτή η μεταστροφή, απομένει λίγος μόνο καιρός όπου η γη θα παραμείνει όπως είναι τώρα. Γιατί μια μεγάλη κατα­στροφή θα αλλάξει εντελώς τη μορφή της, πράγμα που δεν θα συμ­βεί βέβαια παντού, αλλά θα είναι αισθητό σε όλες τις χώρες τις οποί­ες συνέδεσε ο παγκόσμιος πόλεμος και οι οποίες επιδιώκουν αμοι­βαία την αλληλοκαταστροφή τους».

«Προσέξτε τις ημέρες εκείνες οι οποίες θα διαφέρουν ουσιαστι­κά από τα συνήθη δεδομένα για την εποχή! Όσο πιο χαμηλά θα βρί­σκεται ο ήλιος, τόσο πιο πολύ θα φέγγει, ενώ μια ασυνήθιστη για την εποχή θερμοκρασία θα προκαλεί κατάπληξη στους ανθρώπους».

«Οτιδήποτε νέο προετοιμάζεται στη φύση συμβαίνει απαρατήρη­τα, γι’ αυτό το λόγο οι άνθρωποι δεν του δίνουν ιδιαίτερη προσοχή. Κι ωστόσο θα μπορούσαν να διαπιστώσουν σημαντικές παρεκκλί­σεις, οι οποίες θα τους έβαζαν σε σκέψη έτσι και του έδιναν προ­σοχή και άφηναν την Πλάση να τους μιλήσει. Στο εσωτερικό της γης συμβαίνουν μεταβολές οι οποίες προκαλούν εν μέρει εκρήξεις και στο εξωτερικό της, ώσπου μια προκαθορισμένη στιγμή θα προκαλέσουν την ολοκληρωτική καταστροφή της γήινης επιφάνειας, έτσι ώστε το αιώνιο λυτρωτικό σχέδιο του Θεού θα εξελιχθεί σύμφωνα με το θέ­λημά Του.

Αυτό όμως θα είναι απλά ένα προειδοποιητικό σημάδι για την επα­κόλουθη καταστροφή της γης, μια τελευταία προειδοποίηση προς ό­λους εκείνους που θα επιζήσουν και μια ένδειξη για το επικείμενο τέ­λος, το οποίο οι άνθρωποι δεν θέλουν να πιστέψουν προηγουμένως…».

* * *

«Όλες οι προειδοποιήσεις και οι παραινέσεις δεν φέρνουν κανέ­να αποτέλεσμα σ’ εκείνους στους οποίους απευθύνονται. Κι ακόμη κι αν κτυπώ δυνατά και φανερά στην πόρτα της καρδιάς τους, έστω κι αν τους τρομάζω με ασυνήθιστα φαινόμενα στη ζωή τους ή στο πε­ριβάλλον τους, βλέπουν μόνο με γήινά μάτια και δεν αναγνωρίζουν τη φωνή Μου, παρ’ όλο που τους μιλάει καθαρά».

Σε αυτή τη γη δεν μπορείτε να περιμένετε πια μια πνευματική ανάκαμψη γιατί έχουν μείνει ελεύθερες όλες οι δυνάμεις του κάτω κόσμου, οι οποίες δρουν κατ’ εντολήν του αντιμάχου Μου και ασκούν πραγματικά μεγάλη επιρροή πάνω στους ανθρώπους. Γιατί οι άν­θρωποι έχουν αποπνευματοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό, που δεν αντι­λαμβάνονται ποιος κυριαρχεί επάνω τους.

…Τα γεγονότα θ’ ακολουθήσουν ταχύτατα το ένα το άλλο, όμως και πάλι οι άνθρωποι θα τα θεωρήσουν σαν εντελώς φυσικά φαινό­μενα που δεν χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και γι’ αυτό θ’ αποφύ­γουν να τα συσχετίσουν με το επικείμενο τέλος…».

Επίσης η Μπέρτα Ντούντε έχει προφητέψει αναλυτικά όλα τα σημάδια που θα συνοδεύουν την εμφάνιση του ουράνιου σώματος το οποίο θα επιφέρει τη μεγάλη φυσική καταστροφή στη γη:

«Και σε αυτή την περίοδο της ευεξίας, η οποία θα οφείλεται στην ασυνήθιστη ενέργεια του ήλιου σε μια έξω από τα κανονικά δεδομέ­να εποχή, θα συμβεί ένα γεγονός, το οποίο θα έπρεπε να βάλει σε σκέψεις ακόμα και τον πιο τυφλό πνευματικά άνθρωπο. Ένα άστρο εγκαταλείπει τη θέση του στο στερέωμα και μεταβάλλει την τροχιά του. Αυτό το άστρο θα φέγγει τόσο δυνατά που θα ξεπερνά κατά πολύ στη λάμψη όλα τα άλλα αστέρια. Θα φεγγοβολά δυνατά τη νύχτα καθώς θα πλησιάζει τη γη, φαινόμενο εντελώς ασυνήθιστο για τους ανθρώ­πους και συγχρόνως μια απόδειξη ότι ο Δημιουργός του Ουρανού και της γης είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, γι’ αυτό ακόμη και στα άστρα προδιαγράφει την τροχιά τους κατά το θέλημά Του.

Όταν θα γίνει πλέον ορατό αυτό το άστρο, η ανθρωπότητα πλη­σιάζει όλο πιο πολύ το σημείο της πνευματικής καμπής!».

«…Επιπλέον θα κάνουν την εμφάνισή τους μεταβολές στο κοσμι­κό διάστημα πράγμα που θα μπορούσε να βάλει τον καθένα σε σκέ­ψεις. Παράλληλα θα εγερθο ύν ενορατικοί και προφήτες, οι οποίοι δια­θέτουν το χάρισμα της προφητείας και έχουν το καθήκον να ενημε­ρώσουν γι’ αυτά που βλέπουν ή ακούν χάρη στη σύνδεσή τους με τον πνευματικό κόσμο. Όμως επειδή πρέπει να είναι σεβαστή η ελευ­θερία της θέλησης και της πίστης, τα πάντα ακολουθούν το φυσιολο­γικό τους δρόμο, έτσι ώστε ακόμη και οι κοσμικές μεταβολές εξηγού­νται επιστημονικά, με συνέπεια να μην βάζουν σε ανησυχία τους αν­θρώπους».

«Θα παρατηρηθούν παράξενα φαινόμενα στον έναστρο ουρανό. Θα εμφανιστεί επανειλημμένα ένα απειλητικό σκοτάδι για ένα σύντο­μο διάστημα, αλλά στη συνέχεια θα επακολουθεί μια φαινομενική η­ρεμία, ώσπου τα στοιχεία να αποχαλινωθούν τόσο γρήγορα και τρομακτικά ώστε να μην έχει κανένας πια χρόνο να σκεφτεί».

…«Όποιος παρακολουθεί τα πράγματα γνωρίζει ποια ώρα έχει σημάνει. Και έτσι ένα άστρο θα ξεφύγει από την κανονική πορεία του και θα κατευθυνθεί προς τη γη. Το άστρο αυτό ακολουθεί το δρόμο του ανεπηρέαστα από τη θέληση των ανθρώπων και σημαίνει μια τε­ράστια απειλή γι’ αυτούς.

Εντούτοις η πορεία του δεν θα αναχαιτιστεί, γιατί πρέπει η γη να υποστεί έναν τρανταγμό, προς ζημία ή προς όφελος των κατοίκων της, επειδή πάρα πολλοί άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους, όπως έ­χει ήδη προαγγελθεί πριν από πολύ καιρό.

Η γη θα δεχθεί ένα κτύπημα. Κανένας δεν μπορεί να διανοηθεί σε τι επικίνδυνη κατάσταση θα βρεθεί ξαφνικά όλος ο πλανήτης. Ω­στόσο η καταστροφή δεν θα είναι ολοκληρωτική, αλλά θα είναι τέ­τοιων ασύλληπτων διαστάσεων, ώστε για πάρα πολλούς ανθρώπους θα σημάνει το τέλος τους».

«Και έγιναν αστραπές και φωνές και βροντές, κι έγινε μεγάλος σεισμός, τέτοιος πόυ δεν είχε γίνει από τότε που δημιουργήθηκαν οι άνθρωποι στη γη- τόσο μεγάλος ήταν ο σεισμός. Και η μεγάλη πόλη έγινε τρία κομμάτια και οι πόλεις των εθνών έπεσαν. Ο Θεός θυμή­θηκε τη μεγάλη Βαβυλώνα και της έδωσε να πιει το ποτήρι το κρασί του θυμού και της οργής του. Όλα τα νησιά εξαφανίστηκαν και τα βου­νά χάθηκαν. Χαλάζι μεγάλο σαν πέτρα έπεσε από τον ουρανό στους ανθρώπους. Και οι άνθρωποι βλαστήμησαν τον Θεό για αυτή την πληγή από το χαλάζι, γιατί η συμφορά ήταν πάρα πολύ μεγάλη».

Αποκάλυψη Ιωάννη 16,18

* * *

Πώς προφήτες και ενορατικοί όλων των εποχών προφητεύουν τη φυσική καταστροφή;

Η επικείμενη φυσική καταστροφή, την οποία περιέγραψε αναλυτικά η κατ’ εξοχήν προφήτισσα της εποχής του τέλους, Μπέρτα Ντούντε, προαγγέλεται και από πολλούς προφήτες και ενορατικούς όλων των εποχών.

Στην συνέχεια μία επιλογή από αυτές τις προρρήσεις:

«Είδα τη χώρα που ήταν έρημη και εγκατελελειμμένη, τον ουρανό ολοσκότεινο. Τα βουνά, σείονταν και οι λόφοι έτρεμαν. Δεν υπήρχε ούτε ένας άνθρωπος και όλα τα πετεινά του ουρανού είχαν πετάξει μακριά. Οι πεδιάδες ήταν έρημες και όλες οι πόλεις είχαν γίνει συ­ντρίμμια από την οργή του Κυρίου…».

Προφήτης Ιερεμίας

«Όταν, όπως στον καιρό του Νώε, ο αριθμός των αγνών και καλών ανθρώπων θα έχει γίνει πολύ μικρός, τότε η γη θα περάσει από μία μεγάλη οικουμενική Κρίση, από την οποία δεν πρόκειται να σωθούν ούτε οι άνθρωποι, αλλά ούτε τα φυτά και τα ζώα. Τους υπερήφανους ανθρώπους δεν πρόκειται να τους ωφελήσουν σε τίποτα τα όπλα τους που εκτοξεύουν φωτιά και θάνατο. Ούτε τα οχυρά τους, ούτε οι σιδερένιοι δρόμοι τους πάνω στους οποίους θα ταξιδεύουν με την ταχύτητα του βέλους. Γιατί από τους αιθέρες θα έρθει ένας εχθρός, ο οποίος θα εξολοθρεύσει όλους εκείνους που έκαναν συστηματικά κακό. Και θα καταστρέψω τα μαγαζιά των εμπόρων και των κερδοσκόπων με αυτό τον εχθρό που θα στείλω στη γη από τα βάθη του αιθέρα σαν μια ταχύτατη αστραπή μαζί με βροντές και ορυμαγδό. Σας λέω αληθινά ότι μάταια όλοι οι στρατοί της γης θα πολεμήσουν αυτόν τον εχθρό! Αλλά τους λίγους φίλους Μου δεν πρόκειται να τους πειράξει εκείνος ο θεόρατος ακαταμάχητος εχθρός. Θα τους αφήσει αβλαβείς ώστε ν’ αποτελέσουν ένα εντελώς νέο φυτώριο, από το οποίο θα προκόψουν καινούριοι, καλύτεροι άνθρωποι…».

Ο Ιησούς Χριστός στο «Μεγάλο Ευαγγέλιο του Ιωάννη» του Γ. Λόρμπερ

Πολλά θα συμβούν. Οι πολιτείες θα καταντήσουν σαν παράγκες».

Κοσμάς ο Αιτωλός

«Θα απλωθεί απόλυτο σκοτάδι εκείνη τη μέρα του πολέμου. Κα­τόπιν θα πέσει χαλάζι, με κεραυνούς και βροντές και ένας σεισμός τραντάζει τη γη. Μη βγεις τότε από το σπίτι… Όποιος μυρίζει τη σκό­νη, τον πιάνουν σπασμοί και πεθαίνει… Όλα τα ακάλυπτα νερά δη­λητηριάζονται και όλες οι ανοιχτές τροφές που δεν είναι σε κλειστές κονσέρβες. Ούτε οι τροφές σε γυάλινα βάζα μένουν αβλαβείς. Έξω απλώνεται ο θάνατος από τη σκόνη, πάρα πολλοί άνθρωποι πεθαί­νουν. Μετά από 12 ώρες έχουν τελειώσει όλα…

Μέσα σε μία νύχτα πεθαίνουν περισσότεροι άνθρωποι από ό,τι στους δύο παγκόσμιους πολέμους…».

Αλόις Ιρλμάγερ

«Καλοί και κακοί άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους, καλοί και κα­κοί θα παραμείνουν στη ζωή, γιατί αυτή η φυσική καταστροφή δεν εί­ναι ακόμη ο διαχωρισμός των πνευμάτων, παρά μόνο μια τελευταία προειδοποίηση για την τελική κρίση. Κι από αυτή την προειδοποίη­ση θα πρέπει όλοι οι άνθρωποι να αποκομίσουν το κατάλληλο όφε­λος για την ψυχή τους…».

«Δεν μπορείτε να αποτρέψετε ή να αμβλύνετε τις φυσικές συνέ­πειες με τις ανθρώπινες γνώσεις σας. Όμως μπορείτε να αξιοποιή- σετε προς όφελος σας τις πνευματικές συνέπειες, ώστε έτσι θα μπο­ρείτε να αντιμετωπίσετε γαλήνιοι και τις φυσικές συνέπειες».

«Θα ακουστούν τότε (μετά την καταστροφή) βαριές κατηγορίες ε­νάντια στη Θεότητα. Όμως τη δική τους την ευθύνη δεν την α να λογί­ζονται. Ακόμη και σε αυτή τη μεγάλη δυστυχία παραμένουν πεισμα­τικά αμετανόητοι, εκτός από λίγους, στους οποίους θα συμπαρασταθώ φανερά, διότι δεν πρέπει να αφανιστούν όλοι εκείνοι οι οποίοι τιμούν τον Κύριο τον Θεό κι αναγνωρίζουν μπροστά Του την ενοχή τους.

Ο ήλιος θα λάμπει πιο φωτεινός από ποτέ, ο αέρας θα είναι ήσυ­χος και απαλός και μέσα σε αυτό το φως της αυγής οι επιζήσαντες. θα αντικρίσουν τον κόσμο γύρω τους».

Παρατήρηση:

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν το λυτρωτικό σχέδιο του Θεού στο σύνολό του, πάρα πολλοί άνθρωποι θα επιρίπτουν στον Θεό την ευθύνη για τη βιβλική καταστροφή. Ανάμεσά τους θα συμπεριλαμβάνονται και πολλοί «χριστιανοί» που θα αποστασιοποιηθούν από έναν τέτοιο «αιμοβόρο» Θεό, ο οποίος κατά τη γνώμη τους θα είναι υπαίτιος για το θάνατο αμέτρητων ανθρώπων και αθώων παιδιών. Επειδή λοιπόν η πλειοψηφία, από άγνοια ή πλά­νη, δεν γνωρίζει τις αληθινές αιτίες, γι’ αυτό θα κατηγορεί τον Θεό. Δεδομένου όμως ότι ο Θεός δεν μπορεί να κατηγορηθεί προσωπι­κά, με τον καιρό ο σχετλιασμός αυτός θα προβληθεί επάνω σε όλους τους χριστιανούς και το μίσος που θα προκληθεί, θα προσφέρει τε­λικά το έδαφος για το διωγμό των πιστών που θα ακολουθήσει.

Επειδή πάρα πολλοί άνθρωποι θα έχουν φθάσει στα όρια της ανοχής τους, θα κηρύξουν ανοικτό πόλεμο ενάντια σε οποιονδήποτε θα μιλάει για την αγάπη του Θεού, γιατί κάτι τέτοιο θα θεωρείται σαν «όπιο του λαού» και συναισθηματολογία. Έτσι θα δοθεί το πράσινο φως στον ηγέτη εκείνον που θα διαμορφωθεί τελικά σε αντίχριστο, για να επιδιώξει να εκριζώσει τη χριστιανική πίστη, όπως και κάθε άλλη πνευματική προσπάθεια υπό την απειλή της καταδίκης σε θάνατο.

«Στην αρχή (μετά την καταστροφή) θα μπορούν να μιλούν οι άν­θρωποι ελεύθερα, στη συνέχεια όμως η διδακτική δραστηριότητα θα απαγορευθεί με πολύ αυστηρές διατάξεις. Αυτή θα είναι η εποχή που ο κόσμος θα αποστραφεί τον Θεό και όσοι θέλουν να επαναφέρουν την παλιά πίστη δεν θα εισακούονται.

…Ωστόσο μετά την καταστροφή αυτή η ανθρωπότητα θα είναι πιο δεκτική και πιο πρόθυμη να ακούσει την αλήθεια από τον Θεό όταν της προσφέρεται και τότε αρχίζει η αποστολή όσων θέλουν να υπη­ρετήσουν τον Θεό.

Θα πρέπει τότε να διδάξουν την αλήθεια και να μην πτοηθούν α­πό τις διαταγές της εξουσίας, διότι ο Θεός θα τους προσφέρει το έ­λεος του σε πρωτοφανή βαθμό έτσι ώστε ένας άνθρωπος θα έχει τη δύναμη να κατορθώσει πάρα πολλά, αρκεί να θέλει να βοηθήσει την ανθρωπότητα που υποφέρει».

«Προηγουμένως θα εμφανισθεί ένας απεσταλμένος του Θεού (ο πρόδρομος του Χριστού) ο οποίος θα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Όλος ο κόσμος θα αποφεύγει εκείνη την περίοδο τη χώρα αυτή, γιατί με τις διάφορες αρρώστιες και επιδημίες που κάνουν θραύση εκεί, μεταφέρεται ο κίνδυνος και η δυστυχία σε όλη την ανθρωπότητα.

Μία ολέθρια αρρώστια θα πλήξει την ανθρωπότητα από την οποία δεν θα υπάρχει σωτηρία και αυτή θα είναι η αρχή του τέ­λους».

Η έκταση της καταστροφής

«Η έκταση της καταστροφικής πράξης που θα γίνει με θέλημα Θεού είναι για σας τους ανθρώπους εντελώς αδιανόητη ακόμη, για­τί θα υπερβαίνει κάθε προηγούμενο. Στεριές και θάλασσες θα μετα­βληθούν, οι ποταμοί θα ξεφύγουν από την κοίτη τους, αλλάζοντας έ­τσι την εικόνα της γης, ώστε κανείς θα νομίζει ότι έχει μεταφερθεί σε άλλη περιοχή. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα απερίγραπτο χάος, γιατί οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με τους άλλους ανθρώπους. Σαν χαμένοι θα περιπλανώνται χωρίς ανάπαυλα ώσπου να βρεθούν ορισμένοι με ισχυρή θέληση, οι οποίοι θα προσπαθή­σουν να φέρουν κάποια τάξη και θα μεριμνήσουν για τους αδύνατους συνανθρώπους τους. Η συμφορά θα είναι τόσο μεγάλη ώστε μόνο η αγάπη θα μπορεί να την κάνει υποφερτή και όπου ο ένας θα βοηθά­ει έμπρακτα τον άλλον, σύντομα θα έρχεται φανερά από ψηλά ανα­κούφιση και βοήθεια. Όποιος αποτείνεται αποκλειστικά στον Θεό και Τον παρακαλεί μέσα από την καρδιά του, θα λαμβάνει βοήθεια, για­τί ο Θεός δείχνει τώρα τόσο φανερά την Αγάπη και την Παντοδυνα­μία Του, ώστε όσοι δεν πίστευαν μέχρι τώρα με δύναμη, μπορούν εύ­κολα να αποκτήσουν ακράδαντη πίστη. Και αυτή η περίοδος είναι μια περίοδος χάριτος για όσους δεν πιστεύουν, γιατί μπορούν ακόμη με ευκολία να μεταστραφούν, επειδή θα βλέπουν διάφορα φαινόμενα τα οποία οφείλονται αποκλειστικά στη δύναμη της πίστης.

Αυτά τα φαινόμενα θα βάλουν τους πάντες σε σκέψεις, όμως μό­νο όποιος θέλει να πιστέψει, θα ωφεληθεί από αυτές τις σκέψεις, ε­νώ οι υπόλοιποι τα θεωρούν μόνο σαν σύμπτωση και αντιμετωπί­ζουν με πικρία τη συμφορά, απορρίπτοντας την ύπαρξη ενός Δημιουργού ή καταδικάζοντας τις πράξεις Του.

Ακόμη και το μέγεθος της καταστροφής δεν μπορεί να τους συνετίσει γιατί προσπαθούν να αποδώσουν τα πάντα σε φυσικά αίτια, απορρίπτοντας εξ ολοκλήρου κάθε πνευματική αιτία. Επιπλέον πα­ραμένουν σκληροί και αναίσθητοι απέναντι σε αυτά που τραβάει ο διπλανός τους και δεν διστάζουν να βελτιώσουν τη δική τους κατά­σταση σε βάρος των συνανθρώπων τους που είναι πολύ αδύναμοι για να αμυνθούν.

Ένδεια θα υπάρχει παντού όπου θα έχει μιλήσει ο Θεός καί θα μιλήσει εκεί όπου υπάρχει η μεγαλύτερη πνευματική ένδεια, ώστε ό­σοι επιζήσουν να λάβουν το προειδοποιητικό μήνυμα και να εκμεταλ­λευτούν σωστά το χρόνο που απομένει ως το τέλος. Ο σκοπός είναι επίσης να παραδειγματισθούν και οι άνθρωποι των χωρών που δεν θα έχουν πληγεί, βλέποντας την καταστροφή, η οποία θα είναι τόσο τρομακτική που κανείς δεν θα μπορεί να την αγνοήσει. Διότι ολόκλη­ρη η ανθρωπότητα θα κυριαρχείται από το φόβο ότι μπορεί να επαναληφθεί αυτή η καταστροφή με αποτέλεσμα τον ολοκληρωτικό αφανισμό της γης…».

Μπέρτα Ντούντε 24-9-1949

Οι αλλαγές που θα προκληθούν από τη φυσική καταστροφή σύμ­φωνα με τιζ ταυτόσημες πληροφορίες διαφόρων ενορατικών και προ­φητών είναι;

  • Οι πόλοι του άξονα της γης θα μετατοπιστούν.

  • Θα προκύψει ένα νέο παγκόσμιο κλίμα.

  • Θα μεταβληθεί η παράκτια γραμμή της Ευρώπης.

  • Με την κάθοδο της επιφάνειας της θάλασσας θα εμφανιστούν βυθισμένες πόλεις.

  • Μεγάλες μεταβολές θα σημειωθούν και στις δύο ακτές των ΗΠΑ.

  • Μεγάλα τμήματα των ΗΠΑ θα καταβυθιστούν και η νέα παρά­κτια γραμμή θα βρεθεί στη Νεμπράσκα.

  • Μπροστά από την ανατολική ακτή των ΗΠΑ θα αναδυθεί ξηρά. Το ρεύμα του Κόλπου θα μετατοπισθεί.

  • Το βόρειο τμήμα της Ευρώπης θα αλλάξει μορφή.

  • Κάποια τμήματα των βρετανικών νησιών θα καταβυθιστούν, ενώ άλλα θ’ αναδυθούν.

  • Στη Βόρεια Θάλασσα θα αναδυθεί ξηρά, ενώ στη Νορβηγία, Σουηδία, Δανία και Φιλανδία οι ακτές θα καλύπτονται συχνά α­πό πλημμύρες.

  • Μεγάλα τμήματα της Χαβάης και της Ιαπωνίας θα αποκοπούν και θα εξαφανιστούν στον ωκεανό.

  • Ανάμεσα στη Γη του Πυρός και την Ανταρκτική θα υπάρξει νέα στεριά.

Ο Θεός πραγματώνει το λυτρωτικό του σχέδιο

«Τίποτα δεν θα Με εμποδίσει να πραγματώσω το προαιώνιο σχέ­διο που έχω καταστρώσει για τη λύτρωσή σας Διότι η Αγάπη και η Σοφία Μου αναγνώρισαν εδώ και αιωνιότητες πότε θα έχει έρθει ο καιρός όπου θα πρέπει να φανερώσω την Παντοδυναμία Μου και χά­ρη στην Παντοδυναμία Μου αυτή να φέρω συγκεκριμένες μεταβολές επάνω σε αυτό το δημιούργημά Μου που λέγεται γη. Αυτά τα χρονι­κά πλαίσια θα τα τηρήσω διότι πάντα φέρνω σε πέρας οτιδήποτε έκρινα σαν αναγκαίο να γίνει. Επιπλέον, η πνευματική κατάπτω­ση της ανθρωπότητας επιβάλλει αυτή τη μεταβολή διότι σύντομα θα έχει φθάσει στο απροχώρητο. Γι’ αυτό δεν είναι πια μακριά αυτή η η­μέρα, η οποία έχει προκαθοριστεί από αιώνων. Το μόνο που απομένει, είναι να παρασχεθεί η μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια στους ανθρώ­πους, ώστε να μπορέσουν να σωθούν όσοι την αποδέχονται.

Ας μην πιστέψει κανείς όμως πως μπορεί να Με πείσει να εγκαταλείψω το προαιώνιο σχέδιό Μου, μολονότι πάντα εισακούω τις προ­σευχές που έρχονται από την καρδιά σας, όπως το έχω υποσχεθεί. Ωστόσο δεν πρέπει να προσεύχεσθε να αποτραπεί η τελευταία Κρί­ση, διότι αυτή η πράξη είναι καθαρά μια πράξη αγάπης από την πλευ­ρά Μου και δεν σας επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να Με εμποδί­σετε να εκδηλώσω την Αγάπη Μου. Διότι Εγώ γνωρίζω ότι είναι α­παραίτητη μία ολοκληρωτική μεταβολή, τόσο για σας τους ανθρώπους, όσο και για όλο το πνευματικό στοιχείο που βρίσκεται ακόμη δέσμιο μέσα στα δημιουργήματα, το οποίο έχει χρέος να ανέλθει πνευματικά υψηλότερα. Όταν λοιπόν προσεύχεσθε να αποτρέψω την Κρίση, το κάνετε μόνο από φιλαυτία, επειδή δεν θέλετε να χάσετε την επίγεια ζωή σας ούτε τα γήινα υπάρχοντά σας.

Εάν όμως η αγάπη σας έχει το σωστό προσανατολισμό, ώστε να είναι αφιερωμένη σ’ Εμένα και στο διπλανό σας, τότε το πνεύμα σας είναι ήδη τόσο φωτισμένο, ώστε μπορείτε να αναγνωρίσετε πως η τελευταία Κρίση αποτελεί μία πράξη αγάπης από πλευράς Μου. Τότε αναγνωρίζεται από μόνοι σας τον πνευματικό ξεπεσμό των ανθρώ­πων και συνειδητοποιείτε πως πρέπει να φέρω μια μεταβολή προκειμένου να σώσω ό,τι μπορεί ακόμη να σωθεί.

Πάντοτε βέβαια σας υπενθύμιζα αυτό το τελεσίδικο τέλος, όμως πο­τέ δεν σας αποκάλυψα μία συγκεκριμένη χρονολογία και ούτε τώρα σας φανερώνω τον ακριβή χρόνο. Μπορείτε ωστόσο να είσαστε βέ­βαιοι ότι σύντομα θα εκπληρωθούν οι ειδοποιήσεις Μου, ότι δηλαδή δεν σας μένει πλέον πολύς χρόνος ως αυτό το τέλος της γης, το οποίο επίκειται πολύ σύντομα.

Κι όταν προσεύχεσθε, να παρακαλείτε μόνο όσο το δυνατόν πιο πολλοί άνθρωποι να συνειδητοποιηθούν, να πάρουν το δρόμο προς το σταυρό, ώστε η ώρα του τέλους να μη σημαίνει γι’ αυτούς τον αφανισμό, αλλά τη μακαριότητα. Προσπαθήστε να κάνετε κατανοητές τις εντολές της αγάπης σε όλους τους ανθρώπους, προσπαθήστε να τους παροτρύνετε να μεταμορφώσουν και αυτοί την εγωιστική τους αγάπη σε ανιδιοτελή αγάπη για τον πλησίον. Και αυτή θα είναι αληθινά η κα­λύτερη προσευχή, όταν προσεύχεστε ζητώντας βοήθεια για τους συ­νανθρώπους σας που δεν έχουν φθάσει ακόμη στη συνειδητοποίηση.

Αλλά μην πιστεύετε ότι μπορείτε με οργανωμένες προσευχές να Με αποτρέψετε από το να εκτελέσω το σχέδιό Μου για την τελείωσή σας, διότι κάτι τέτοιο κάθε άλλο παρά πράξη ευσπλαχνίας θα ήταν. Αντίθετα, ο αντίμαχός Μου θα αποκτούσε με αυτό τον τρόπο ακόμη περισσότερη ακολουθία και ακόμη και οι δικοί Μου θα κινδύνευαν να τους σπρώξει στην καταστροφή τους. Πιστέψετε ότι η Αγάπη και η Σο­φία Μου θέλουν πάντα το καλύτερο για τα πλάσματά Μου. Έτσι και ! αυτή η τελευταία Κρίση δεν αποτελεί μία τιμωρία από πλευράς Μου, παρά μόνο θα κριθούν όσοι έχουν ξεφύγει εντελώς από την Τάξη.

Θέλω να επαναφέρω την Τάξη την οποία έχει ανατρέψει η αν­θρώπινη θέληση υπό τον επηρεασμό από τον αντίμαχό Μου, με απο­τέλεσμα να κινδυνεύει επίσης και η διαδικασία της επιστροφής των πλασμάτων Μου σ’ Εμένα. Και αυτό το σχέδιό Μου για τη σωτηρία και την τελείωσή σας σκοπεύει αποκλειστικά στην επαναφορά των έκπτωτων όντων κοντά Μου.

Από σας τους ανθρώπους σας λείπει η ολοκληρωμένη εποπτεία, η σωστή γνώση, ούτε ξέρετε επίσης, πόσο βαθιά έχει βυθιστεί πια η ανθρωπότητα και ότι γι’ αυτό το λόγο έχει έρθει η ώρα όπου θα πρέπει να σταματήσει η πτώση της, όπου θα πρέπει να αποσπασθούν οι ψυχές από την κυριαρχία του αντιμάχου Μου. Θα πρέπει να εγκλεισθούν πάλι μέσα στην ύλη, ώστε να έχουν πάλι τη δυνατότητα να πάρουν το δρόμο της επιστροφής τους σ’ Εμένα. Γιατί στην τωρινή επίγεια ζωή τους έχασαν αυτή τη δυνατότητα, αφού δεν την εκμεταλλεύτηκαν σωστά, με αποτέλεσμα να είναι πάλι δυστυχισμένοι αποκλειστικά από δική τους ευθύνη.

Αλλά έτσι ο αντίμαχός Μου δεν διατηρεί την εξουσία που έχει
επάνω τους, πράγμα που είναι ήδη πολύ θετικό για τα έκπτωτα πνευματικά στοιχεία, τα οποία πρέπει πάλι διαλυμένα στα εξ ων συνετέθησαν, να περάσουν μέσα από τα δημιουργήματα της Νέας Γης.

Οι άνθρωποι δεν ξέρετε ότι το μοναδικό κίνητρό Μου είναι πάντοτε η αγάπη, για το λόγο ότι ο προορισμός σας είναι κάποτε να γίνετε όλοι δικοί Μου. Εσείς βλέπετε όμως Εμένα αποκλειστικά σαν έναν Θεό τιμωρό. Όμως αυτή την «τιμωρία» την έχετε δημιουργήσει μόνοι σας, από μόνοι σας αποκτήσατε αυτή τη μοίρα, με τη ροπή σας προς την ύλη, η οποία σας έχει διαβρώσει. Γιατί η ύλη ανήκει στον αντίμαχό Μου, επομένως υποταχθήκατε εθελοντικά πάλι στην κυριαρχία του κι αυτός θα σας κρατήσει υποτελείς του μέχρι να σας αποσπάσω πάλι Εγώ ο ίδιος από την εξουσία του. Αυτό συμβαίνει με τον εγκλεισμό μέσα στη συμπαγή ύλη, που είναι όμως ταυτόχρονα η αρχή για να ανέλθετε πάλι από τα βάθη στα ύψη.

Όλα αυτά σας έχουν ειπωθεί επανειλημμένα επομένως προετοιμαστείτε για το τέλος αυτής της γης και κάντε όλα τα δυνατά για να αποδεσμευτείτε από αυτόν που θέλει να σάς καταστρέψει. Ελάτε σ’ Εμένα και αληθινά, θα σας βοηθήσω να τού αντισταθείτε. Και τότε δεν θα χρειάζεται να φοβάστε το τέλος, το οποίο θα έρθει αμετάκλητα, όπως σας το έχω προαναγγείλει».

Μπέρτα Ντούντε

«ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!»

 

2017-05-21T11:39:22+00:00