Loading...

35. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ, ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

(Αρ. 6855- 21-23.6.1952)

Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να περιμένει από σας ό,τι περιμένετε και εσείς από κείνον. Οφείλετε να μεταχειρίζεστε τον καθένα δίκαια, όπως απαιτείτε και σεις να σας μεταχειρίζονται οι άλλοι. Δεν σας επιτρέπεται να μετράτε με διαφορετικά μέτρα και σταθμά, πιστεύοντας ότι εσείς έχετε μεγαλύτερα δικαιώματα από το συνάνθρωπο σας, ιδίως όταν καρπώνεστε αυτά που έχετε πάρει σαν δωρεά από Μένα…. Πράγματα δηλαδή τα οποία δεν αποκτήσατε μόνοι σας, αλλά είναι εξίσου στη διάθεση όλων των ανθρώπων, όπως είναι τα πνευματικά και τα υλικά αγαθά, τα οποία σας προσφέρει διαρκώς η Αγάπη Μου και η δημιουργική Μου θέληση.

Μέσα σ’ αυτά συμπεριλαμβάνονται όλα εκείνα τα δώρα που παίρνετε από το χέρι Μου, τα οποία δεν μπορείτε να παράγετε μόνοι σας, αφού υπάρχουν χωρίς τη δική σας συνεισφορά και συμβάλλουν στην επιβίωσή σας….

Αυτά τα αγαθά είναι απαραίτητα επομένως για να ζείτε φυσιολογικά, γι’ αυτό δεν μπορείτε να τα στερήσετε από κανέναν χωρίς να μπει σε κίνδυνο η ζωή του. Πρόκειται για τα ζωτικά αγαθά, τα οποία είναι για τον καθένα και κανείς δεν μπορεί να τα στερήσει από το συνάνθρωπο του, γιατί κάτι τέτοιο αντίκειται στην αιώνια Τάξη Μου, αφού έχει ανυπολόγιστες συνέπειες, οι οποίες δεν πλήττουν μόνο τους υπεύθυνους ανθρώπους, αλλά και τα άλλα πλάσματα, γιατί μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή τους.

Αυτό θα το καταλάβετε καλά μόνο εάν συλλογισθείτε ποια και ποσά διαφορετικά στοιχεία χρειάζεστε για να ζήσετε…. Σκεφθείτε τη σύσταση του αέρα και του νερού καθώς και τι σας προσφέρουν αυτά τα δυο αγαθά, αφού σας χαρίζουν τέλεια υγεία. Από την άλλη όμως μπορούν να οδηγήσουν στη φθορά ή και την καταστροφή των οργάνων του σώματος, όταν ο άνθρωπος με τη θέλησή του μολύνει τον αέρα και το νερό, γεγονός που προξενεί ανυπολόγιστες βλάβες….

Ο αέρας και το νερό είναι θεία δώρα που είναι απαραίτητα για τον κάθε άνθρωπο, γι’ αυτό και τα παίρνει απευθείας από το χέρι Μου. Η ηθική διαφθορά των ανθρώπων είναι εμφανέστατη ήδη από το γεγονός ότι δεν διστάζουν να μολύνουν αυτά τα τόσο σημαντικά για τη ζωή τους αγαθά με έναν τόσο ασύστολο τρόπο, ώστε βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή των συνανθρώπων τους…. Όπως όμως ο κάθε άνθρωπος αγαπάει τη ζωή του, γι’ αυτό αμαρτάνει όταν υποβιβάζει τα απαραίτητα για την επιβίωση των συνανθρώπων του και συμβάλλει στο να υποσκάπτεται η ζωή τους….

Έτσι η ζωή κινδυνεύει μεταξύ άλλων, όταν αλλοιώνεται η φυσική σύσταση των προϊόντων της γης που σκοπό έχουν να θρέψουν ανθρώπους και ζώα. Όταν διαφοροποιείται με τεχνητά μέσα η σύσταση του εδάφους πάνω στο οποίο ευδοκιμούν, έτσι ώστε τελικά τα παραγόμενα προϊόντα να περιέχουν ουσίες οι οποίες δεν είναι καθόλου ωφέλιμες για το ανθρώπινο σώμα. Οι άνθρωποι επεμβαίνουν στους νόμους της φύσης, θέλουν να «βελτιώσουν» τα δημιουργήματά Μου, τα κρίνουν με άλλα λόγια σαν ατελή. Θέλουν να κάνουν το έδαφος πιο εύφορο, αλλά χρησιμοποιούν τα λανθασμένα μέσα για να το πετύχουν…. Γιατί αρκεί απλά να Μου ζητήσουν την ευλογία Μου και θα έχουν αληθινά ευλογημένες σοδειές….

Άλλο ένα ανόμημα σε αυτόν τον τομέα είναι ότι οι καρποί συλλέγονται πριν ωριμάσουν…. όταν η απληστία και η υλιστική νοοτροπία δεν περιμένουν τη φυσική διαδικασία ωρίμανσης, με συνέπεια να εξαναγκάζεται το ανθρώπινο σώμα να παλέψει ενάντια σε ουσίες οι οποίες δεν έχουν ακόμη ωριμάσει…. και αυτό δεν αποτελεί απλά μια σωματική, αλλά και μια πνευματική επιβάρυνση, πράγμα που συνήθως οι άνθρωποι αγνοούν.

Όμως όλα αυτά οφείλονται στην περιφρόνηση των νόμων που στηρίζουν την αιώνια Τάξη Μου. Ο ένας άνθρωπος βλάπτει τον άλλον, δεν του συμπεριφέρεται δίκαια και συμβάλλει επιπλέον στο να μεγαλώνει διαρκώς το χάος στη γη. Γιατί προκειμένου η επίγεια ζωή να φέρει το σωστό αποτέλεσμα για το σώμα και για την ψυχή, πρέπει να εξελίσσεται εντελώς μέσα στα πλαίσια των φυσικών νόμων και της Τάξης.

Ο κάθε άνθρωπος δε έχει δικαιωματικά την αξίωση να διατηρείται ακέραιη η φυσική τάξη, διότι Εγώ τα πάντα μέσα στην πλάση τα έφτιαξα όχι μόνο για έναν, αλλά για όλους τους ανθρώπους. Ο καθένας χρειάζεται καθαρό αέρα, καθαρό νερό και καλή τροφή για τη σωματική του ζωή, επομένως κανένας άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα να προκαλεί στο συνάνθρωπο του βλάβες, τις οποίες δεν επιθυμεί ούτε για τον εαυτό του.

Αλλά στο τελευταίο διάστημα πριν από το τέλος, επικρατεί πλέον απόλυτη αδιαφορία για τη ζωή του συνανθρώπου. Γίνονται απερίσκεπτα κάθε λογής πειράματα, τα κίνητρα των οποίων είναι αποκλειστικά η φιλοδοξία, η απληστία και η δίψα για εξουσία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η υγεία όλων. Αλλά έτσι θριαμβεύει τελικά εκείνος, ο οποίος επιδιώκει να καταστρέψει όλα τα δημιουργήματα με την πρόθεση να αποδεσμεύσει τα πνευματικά στοιχεία που περιέχονται μέσα τους, επειδή νομίζει εσφαλμένα ότι με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν όλα πάλι δικά του…. Έχουν λοιπόν παραδοθεί στην εξουσία του, όλοι εκείνοι οι άνθρωποι οι οποίοι παραβιάζουν τη θεία Τάξη. Γιατί υπακούουν στα κελεύσματά του, ενώ δεν σέβονται τις δικές Μου εντολές, οι οποίες απαιτούν αγάπη και δικαιοσύνη….

Ο καθένας σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και το ατομικό του συμφέρον και αδιαφορεί εντελώς για τη μοίρα του συνανθρώπου του. Άλλωστε η ζωή του συνανθρώπου δεν θεωρείται πια ιερή, αλλιώς δεν θα μπορούσαν να φθάσουν τα πράγματα σε τέτοιο σημείο, όπως είναι σίγουρο ότι θα φθάσουν, όπου θα μπει σε κίνδυνο η ζωή όλης της ανθρωπότητας, γιατί καταστρατηγούνται οι θεϊκοί νόμοι στη φύση….Διότι κάποια στιγμή τα στοιχεία της φύσης θα εξαπολυθούν με τρομακτική βία και θα ευθύνονται οι ίδιοι οι άνθρωποι γι’ αυτό, οι οποίοι αμαρτάνουν ενάντια στη θεία Τάξη, ενάντια στην εντολή Μου να αγαπούν το Θεό και τον πλησίον τους….

Αμήν

2017-06-12T19:55:00+00:00