Loading...

19. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΑ ΑΓΩΝΙΑ

«Ο θάνατος του σώματος είναι το τελευταίο δεινοπάθημα της ζωής και είναι κατά κάποιον τρόπο μία σταύρωση.

Αν δεν υπήρχε ο σωματικός θάνατος, τότε κάθε ζωή θα χα­νόταν. Με το σωματικό θάνατο, όμως, συγκεντρώνεται και σταθεροποιείται η ζωή, για να μπορέσει μετά την αποβολή του σώματος να διατηρήσει, ακόμη και στη χειρότερη περίπτωση, κάποια μορφή ύπαρξης.

Η αγωνία που προηγείται του θανάτου είναι ακριβώς αυτή η πράξη συνένωσης της ζωής, η οποία, πολλές φορές, μέχρι τό­τε ήταν διασκορπισμένη στους τέσσερις ανέμους του κόσμου.

Για το λόγο αυτό συμβαίνει, είναι μάλιστα απόλυτα ανα­γκαίο, οι άνθρωποι οι προσκολλημένοι στον κόσμο να έχουν συχνά εξαιρετικά οδυνηρό θάνατο. Γιατί αν δεν γινόταν έτσι, χάρη στη μεγάλη Μου ευσπλαχνία, τότε εκείνοι θα χάνονταν αιώνια.

Επίσης, το ότι τέτοιοι άνθρωποι καταλήγουν, μετά από το δύσκολο επίγειο θάνατο τους, σε μία εξαιρετικά ανελεύθερη κατάσταση, συμβαίνει προκειμένου η ζωή τους, που μετά δυσκολίας συγκεντρώθηκε κατά το σωματικό τους θάνατο, να μη διασκορπιστεί ξανά και καταστραφεί στο τέλος ολοκληρωτικά. Έτσι, ακόμη και ο γεμάτος αγωνία και βάσανα επονομα­ζόμενος αιώνιος θάνατος δεν είναι παρά μία διατήρηση της ζωής που θέσπισα χάρη στη μεγάλη Μου ευσπλαχνία.

Μα οι άνθρωποι εκείνοι που είχαν, από τότε που ζούσαν, συνενώσει τη ζωή τους μέσα σε Μένα με την αυταπάρνηση, την ταπεινότητα και την αγάπη για Μένα, στ’ αλήθεια, δεν θα νιώσουν και πολύ την επιθανάτια αγωνία του σώματος. Κι όταν κάποτε το γήινο σκάφος τους θα τσακιστεί στις απατηλές ακτές του κόσμου, τότε θα πουν χωρίς πόνο και έγνοια: «Εγώ είμαι με τα υπάρχοντα μου στην ξηρά!»

Γι’ αυτό, πρέπει να προσπαθείτε ήδη όσο είσαστε εδώ να συγκεντρώνετε τη ζωή σας μέσα σε Μένα, και τότε ο σωματι­κός θάνατος θα σας φανεί όπως θα φαινόταν τη νύχτα στον οδοιπόρο ένας μεγάλος ήλιος που ανατέλλει και φωτίζει μια ακτή γεμάτη απόκρημνα βράχια και γκρεμούς.

Πιστέψτε Με, πιστέψτε ότι έτσι είναι και κανείς πια δεν θα σας στερήσει την εσωτερική σας γαλήνη!

Αυτά λέει ο Κύριος της ζωής και του θανάτου! Αμήν.

Αμήν. Αμήν»

* * *

«ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ»

«ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ»

2017-06-12T19:37:29+00:00